Dag 9003.

Brödpåsar och Tunnelbana

Min 9000e dag här på jorden firades högtidligt.

Jag har nu levt i Stockholm i snart 3 veckor.
Det är helt sjukt med tragiska människor det bor och lever här.. Man ser på deras barn att dom kommer gå i samma fotspår som sina föräldrar. Om inte värre, för jag har läst någonstans att vi i vår generation är dom första som inte har det bättre än våra föräldrar..

Det är kanske dags för verkligheten att hinna ifatt oss nu.
Asien kommer att ta över världen, det jag undrar är hur smidig övergången kommer att bli? Eller snarare hur blodig?

Signalsubstansen flödar, det är vår.

Tack och förlåt!

Dag 8993.

Det är inte lätt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst.

Om någon bara ville kasta en paradvåning i innerstan efter mig.

Om en vecka blir jag 9000 dagar. Det ska firas.

Nu har jag en fylla som behöver underhållas,

Tack och förlåt!

Dag 8990.

Vad retar svenskar mest av allt?

Det är inte att man lever på Socialbidrag, det är inte att man jobbar svart, det är inte att man tjänar mer, att man har ett finare hus eller nyare bil. Det som retar en människa mest av allt är att jag ALDRIG har röstat.

Varför har jag då aldrig röstat? Jo för att retas. Det är en demokratisk rättighet vi har det här att rösta, nästan en skyldighet. Att jag som en vuxen människa VÄLJER att inte rösta det är i vissas ögon värre än att slå små hundvalpar, kanske tillochmed värre än att förgripa sig på dom stackars valparna (vilket enligt lag inte är förbjudet så länge dom inte lider).

Det är just därför som jag inte röstar, folk stör sig på det, och det är ju bra.
För det betyder att vi inte har större problem än så att bry oss om, hur vida folk i vår omgivning röstar eller inte. Vad jag sen skulle tänkas rösta på spelar tydligen ingen roll, bara att jag röstar. Tänk då så skulle jag rösta på Sverige Demokraterna (inte för att jag skulle göra det om jag mot förmodan fick för mig att rösta), då skulle det vara fel. När våra (era) folkvalda politiker ”bojkottar” alla debatter osv. som har med SD att göra för att dom skulle vara ”främlingsfientliga”.

Är inte det bra omoget? Vad gör dom 5,något% som röstar på SD mindre viktiga än dom 4,något% som röstar på tex. Kristdemokraterna? Varför ens rösta på ett religiöst parti från början? (vi ska inte ens gå in på vad jag tycker om religion ikväll).

Jag har flyttat till Ståkkhålm, det är kul. Roligare vore det om jag hade en lägenhet och ett jobb. Men jag hoppas att det löser sig snart.

Nog med Rödvinsteorier för i afton

Tack och förlåt!

Dag 8986.

Jag är HEMLÖS och ARBETSLÖS.

Ska jag vara ärlig är jag även lite småpackad.

Vill det sig väl finner jag snart en lägenhet, ett jobb meningen med livet och ytterligare en grogg. Groggarna består av Jack Daniels (tack Centrecourten) och äpplejouice.

tack och förlåt

RSS 2.0