Dag 9154.

Nu har jag ännu ett självporträtt på mitt samvete.

Tack och Förlåt!


Dag 9152.

Idag har vi gjort såkallade självporträtt, klurig som jag är så tog jag kort under processen, och nu är det säkert någon skarpsynt smartskalle som analyserar bilderna och konstaterar att jag inte på något vis ser ut just så som jag har målat mig. Till er vill jag hälsa att det går bra att ringa Informationen och klaga så skickar dom ut en deligation (bestående av avhoppare från diverse baltiska brottsorganisationer) som är vana att hanskas med pseudo-konstRecensenter.

Se det som en steg för ster guide till hur man kan förgylla sitt finrum med ett porträtt föreställande en av Sveriges mest Hybris skadade personer (MIG).

Se och njut!






Vill ni njuta en gång till är det bara till att scrolla upp och börja om.

Tack och förlåt.

Dag 9142.

Folk som åker buss.

 

Folk som åker buss beter sig väldigt konstigt. Jag hoppar på buss 401 tidigt att jag får sitta, sen börjar bussen bli full, de som hoppar på nu börjar desperat se sig om efter ett dubbelsäte för sig själva. För det vore ju väldigt jobbigt att behöva sätta sig bredvid någon främling som kan tänkas råka prata med en. Haha. Sen när bussen är riktigt full så det står folk i gången, det är då folk börjar bli riktigt roliga att kolla på.

 

Män i allmänhet och kvinnor i synnerhet står som 5-7e person i gången och inser att dom kommer inte få sitta. Endå står dom och kollar och glor och stäcker sig i dom mest onaturliga vinklar för att försöka kolla över de människor vars ryggar dom befinner sig bakom för att försöka finna en ledig plats som de 6 personer framför dom har råkat missa, De människor som bedriver denna  onaturliga-sträckningen-på-halsen-över folks-axlar-övningen, vad skulle dom göra om dom lyckas finna en plats längre bak i bussen som de 6 personerna framför dom har missat? Skulle dom tränga sig bak för att roffa åt sig platsen.. eller skulle dom informera framförvarande att det finns fler platser lediga?

Jag tror att de personer som beter sig på detta viset är den kategori av människa som helt skruppel fritt skulle tränga sig bak till den lediga platsen om det så kostade dom liv och hälsa. För att behöva stå upp på en buss är under deras värdighet. Det är samma människor som tränger sig av bussen, tränger sig i rulltrappan upp till T-bane perrongen och tränger sig på tåget som man endå lyckas komma före in på var man nu ska.

 

Jag hoppas dessa människor brinner i helvetet. Dom är mindre värda. Inte riktigt lika lite värda som religiösa eller rökare men nästan.

 

Tack och förlåt.


Dag 9139.

Idag har vi lärt oss om perspektiv, och för att få perspektiv på perspektiven har vi ritat perspektiv.

 

Först Rita jag denna (paralellperspektiv) för att få grepp på att rita veck, hörn, hål och diverse för att få det att se ut som att det faktiskt har där att göra.

När det var gjort så gjorde jag denna (Centralperspektiv) för att vi skulle göra vårt drömrum.  Då jag ämnar ha en hel drömherrgård när jag blir vuxen, så gjorde jag ett rum, eller en del av ett rum i en del av min blivande herrgård. Tyvärr han jag inte möblera.

(om det ser snett ut så är det pga. att jag är en kass fotograf, Teckningen är ariskt rak!)

Det enda som är kvar nu är att få lite perspektiv på tillvaron.

 

Tack och Förlåt.


RSS 2.0