Dag 8949.

Detta är en märklig tid i mitt liv, jag har sagt upp mig från jobbet, jag har lovat min bror min lägenhet, jag håller på att packa ner allt jag äger i lådor som skall in i diverse förråd.

Jag har ingen lägenhet att flytta till jag har inget nytt jobb att börja på.

Det är jag och Rolf mot världen. Vi flyttar till ståkkhålm i slutet av april, jag vet fortfarande inte hur jag ska ta mig dit.

Jag har 2 bilar, en vinterbil, en Mazda 121 från 1988 (som är till salu) och en Volvo PV 544 från 1965. Frågan är om jag ska ta någon av dessa bilar till ståkkhålm.. Kommer någon av dom hålla hela vägen? Jag skulle haft en duett, då kunde jag sovit i den..

Det jag vet är att det ska bli skönt att lämna Båstad.

Efter att ha sett Mr. Heiners profilbild på Facebook så tycker jag det är lite synd att min kropp inte tillåter varken skäggväxt eller hår på bröstet...


All heder till dig Sebastian.

Jag kom körandes i mina föräldras Saab Diesel idag, framför mig svänger Båstads begravningsenterepenör rakt ut med sin likbil så jag får bromsa ganska hårt.. det var egentligen inte så nära.. men jag började skratta, tänk er löpsedlarna om det hade smällt.

" 2 personbilar kolliderade på köpmansgatan i båstad, en död, ingen skadades allvarligt."

Jag har ca 20 kostymer som är till salu, hör av er om ni vill köpa. Jag kan även tänka mig att sälja allt annat jag äger (utom hunden min Pv och mina hattar) så vet ni att jag har något ni vill ha så hör av er så ska jag ge er ett bra pris, kanske rent av ett "kompis pris"

Boobies make me smile!

Tack och förlåt.

Dag 8931.

Klockan är snart morgon, jag har drukig massa öl och sedna varit ute och rastat rolf och diskuterat livets vesentligheter med Thea Praktikantski, det var trevligt. Men nu sitter man här i det post-rus som några öl för några timmarsedan gav upphov till, och tänker.

Det är bra att jag tänker för det lär betyda att jag finns, men de saker jag tänker på gör att jag inte längre är riktigt övertygad om att det är en bra grej.. att jag finns i allmänhet och att jag tänker i synnerhet.

En sak jag har funderat på är argumentet "Kunskap är Makt" det är ju logiskt och sant på alla vis, men att veta för mycket är ju inte bra det heller. Vill man veta mer om hur saker styrs och sköts här i världen eller vore det inte bättre att få supa bort all trivial kunskap varje helg för att tillslut komma dit var medel svensson är, man jobbar 07.00-1600 måndag till fredag. Fredag och lördag är det fest, eller iallafall alkoholintag, söndag ångest och på måndag jobb igen.

VAD SKÖNT DET VORE MED ETT SÅ STRUKTURERAT OCH OKOMPLICERAT LIV.

Det jag har att fundera över är amorteringarna på huset och bilen, och var familjen ska fira nästa semester.. kanske om det blir någon innebandy med korplaget i år..

Jag är så avundsjuk på folk som funnit sin plats i livet, dom trivs med det dom gör, med var dom bor, med vem dom bor där med..

Det man istället grubblar på är om det är lönt att anstränga sig, vad tjänar det till? Hus, familj, barn. Vill jag ens utsätta min avkomma för den här världen? Vill jag utsätta den här världen för min avkomma?

Folk som har betytt något för oss (västerlänningar iallafall) dom har levt för det dom gjort, lidit fram mästerverk.. kanske romaner ,noveller, skulpturer, målningar, musik, filmer eller pjäser.. Sen har dom dött under tragiska/mystiska/bisarra former och blivit ihågkommna för alltid.

Ska jag käpma för att leva som anonym, eller ska jag kämpa för att dö som någon speciell?

Tack och förlåt!

Dag 9827.

Det är en bitter dag, som så många dagar före denna.

Anledningen till att denna dagen är en bitter dag, en extraordinärt bitter dag, är som vanligt av ekonomiska orsaker.
Jag har nyss betalat mina räkningar. Pengarna är slut.

Det finns en till anledning som gör mig bitter, jag har sedan många år varit medlem på ett gym här i Båstad, Det har fungerat bra tycker jag, TILLS JAG SKULLE SÄGA UPP MIG!!! Jag står i begrepp att flytta till Ståkkhålm, när det blir det vet jag inte men saken är den att jag inte jobbar fulltid och då har man inte råd att lägga 500 i månaden på ett gymkort. Jag fick inte avsluta mitt medlemskap (för att jag råkde förlänga mitt medlemskap 2007 någon gång) Hennes motivering var att efter som jag inte flyttat än så var det inte någon giltig anledning INAN jag har flyttat (hon la även till att jag inte kunde fuska för att hon höll koll på mig på facebook).. Tack som fan.

Så det jag ska göra nu är att skaffa en T-skirt med texten ANABOLA och gå dit var dag.

Tack och förlåt!

RSS 2.0