Dag 8984.

Så, nu finns det ingen återvändo.

Jag sitter i bilen på väg mot Ståkkhålm. Den senaste veckan har saker hänt som gör det betydligt svårare att lämna hålan. Men det löser sig.

Jag är en kronisk tidsoptimist.

Klart jag skulle hinna packa ner allt jag äger på min lediga vecka.. icke! Fick ta en dag extra ledigt.
Och det är klart att jag skulle hinna packa mina kläder idag.. Icke! Eller jo det gjorde jag men jag fick inte gjort allt till utsatt tid. Tanken var att lämna Båstad vid 14.30-15.00.. 18.03 lämnade vi.

Hahahaha att man aldrig lär sig heller.

Så då får vi se vart detta äventyret leder mig. Mitt nästa projekt är att få tag på arbete och någonstans att bo. Till dess havererar jag hos Jonas och Annelies lägenhet.

Party on!

Tack och förlåt!
 

Dag 8978.

Flyttångest och Signalsubstanser.

Jag håller på att packa. Jag har sedan långt före tonåren samlat på serietidningar, sen har där tillkommit några fler prenumerationer med tiden. Det blir en hel del tidningar. Jag har fyllt 4 stora lådor (jag orkar knappt lyfta lådorna) och jag har bara packat lite över hälften av alla tidningar. Sen kommer vi till allt annat mög jag har. 27st hattar, hur packar man dessa på ett bra sätt så de inte havererar?
Det är mindre än en vecka kvar. Det är kanske sista veckan någonsin i denna lägenhet. Det är inte lätt att förlika sig med den tanken.

Köpte en bok igår. Den hemlige kocken. Riktigt kul läsning. Som om jag inte har haft problem med att äta viss mat redan. haha.

Nu fortsätter jag att packa

Tack och förlåt!

Dag 8970.

Vad är det som händer!?

Jag jobbar massor, äter dåligt ,träffar för lite folk, och jag har inte ett öre.

Jag planerar fortfarande att flytta till Ståkkhålm runt den 28e April.
Jag har inte börjat packa än.. det är inte bra.
Jag har ingen lägenhet än.. Men jag letar.
Jag har inget jobb än.. Men jag letar.
Jag tränar inte längre, Såhär tjock har jag aldrig varit förr. usch vad är det som händer med mig?
Man kan ju hoppas att jag håller på att bli en puppa för att sen bli en fjäril.

Fjäril är ett kul ord, det heter alltid något vackert på dom flesta språk,
tex butterfly (Engelska)
motyl (Polska)
flutur (Albanska)
バタフライ(Japanska)
तितली (Hindi)
papillon (Franska)
Alla varianter låter vackert, sen kommer vi till tyskan SCHMETTERLING!  Hahaha det är ju inte vackert någonstans.

Mentalt har jag börjat packa, jag går rundor i min lägenhet och funderar på vad jag ska ta med mig och hur mycket jag har plats med.. fan det kommer bli en hel del skit endå är jag rädd. Jag har massa massa kläder.. det måste gallras hårt, och jag kommer nog få lämna större delen av min hattsamling hemma. som tur är har jag inte haft råd att börja samla på skor än..

Alla mina tidningar (Pondus Herman Hedning Moore Bilsport Classic Gasoline MAD osv kommer hamna i ett förråd. det känns inte riktigt bra tycker jag.

Alla mina andra störda/intressanta/sjuka saker sm jag har lyckats samla på mig (en uppstoppad fasan en gatsten ett rådjurs kranie en gammal Carlsbergs back i trä osv..) vad ska det bli av dom?

Jag tror också att jag kommer sakna min vattensäng (ja det är väldigt ocoolt och 80tal jag vet!).

Usch vad mycket det blev.

Tack och förlåt!



Dag 8956.

Idag firar jag och Rolf ett år som sambos.

Vi är inne i en mycket händelserik månad (Rolf vet ingen än) vi flyttar till Ståkkhålm i slutet av månaden. I skrivande stund är varken boende eller sommarjobb ordnat.. men det löser sig säkert.

Jag hopps kunna få sålt min bil så jag har råd att fixa min PV så jag kan ta mig till ståkkhålm. annars vet jag inte riktigt hur jag gör.

Allt löser sig.

Tack och förlåt.

RSS 2.0