Dag 9747.

Stambyte pågår i det Anderssonska/Lennerhovska hemmet.

Vi har därför hyrt en lägenhet inne i byn, närmre bestämt på Valhallavägen 176. Östermalm i all ära men då min hund har huserat hos mina föräldrar under stambytet så har det inte blivit några direkta promenader. "Nöjes gå"  ligger inte för mig.

Jag har ingen aning om hur det där med rörmockeri och rördragning fungerar. Men iochmed stambytet har jag fått möjlighet att detaljstudera på närahåll när hantverkarna gett upp för dagen och avlägsnat sig.



Som ni märker mynnar handfat och dusch ut i samma stamm som toaletten. Det kära läsare betyder att jag inte längre behöver ha dåligt samvete när jag kissar i duschen under duschning eller när jag kissar i handfatet när jag rakar mig.

Äckligt tänker ni, effektivisering tänker jag.

Senare kommer jag lägga ut slumpvis utvalda bilder från början till slut på stambyte och renovering.

Tråkigt tänker ni, Kan ni ha era jävlar tänker jag.

Vidare har jag märkt att en sak kanske inte skrämmer mig direkt, men gör mig obehaglig till mods, det är brådmogna/lillgamla barn.


Det är inte deras uppsyn som skrämmer mig. Nej inte alls då jag själv i mångt och mycke delar stil med diverse brådmogna pojkar. Det är deras sätt, de vet allt och har inga som helst problem med att upplysa sina medmänniskor och andra inte ont anande om deras fel och tillkortakommanden.

Sen tror jag att sättet de pratar gör mig lite besvärad, att höra politiska reflektioner från en 6årig pojke sittandes på sin pappas axlar, som får mig att fundera och tänka "-Ja, så är det nog.." Sen om det har med min bristande intelligens att göra eller deras intelligensöverflöd att göra det bryr jag mig inte om.

Men det får mig att tänka, Vad tänkte jag på i den åldern? Vad missar denna ungen? Vad missade jag?

Han blir antingen en ny Carl Bildt Eeeller dyker han upp på sin gymnasieskola med ett automatgevär.

Jag hoppas han blir en ny Calle B. Jag gillar den karln.

Jag är förövrigt helt och fullt övertygad om mig egen förträfflighet.

Tack och Förlåt!






RSS 2.0