Dag 9042.

Jag har börjat köra bil här uppe. Usch vad folk kör.

Jag har tidigare hävdat att folk som rökar har ett lägre människovärde, jag har ändrat mig drastiskt på den frågan.
Folk som rökar borde fråntas alla mänskliga rättigheter och privilegier.

Och så är det med det.

Tack och förlåt!

Dag 9034.

Idag hände det.

Jag sitter på tåget på väg till Skåne, första gången jag åker hem sen jag flyttade hit. Givetvis var jag försenad till tåget och det var på väg till T-banan som det hände första gången, det hände igen på väg från T-banan till tåget, Folk är dumma i huvudet, massa ”Tokiga Bönder” (stockholmsuttryck om folk som gör saker som inte passar in i ”Storstads rytmen”) Det stod massa ”tokiga bönder” i vägen på helt förryckta ställen, mitt i trappor, direkt utanför dörrar, på fel sida i rulltrappan (fan!) . Så det är nu klart den mentala förvandlingen tog exakt 7 veckor. Jag har gått från att vara en ”tokig bonde” till en ”urbaniserad hjärtinfarktsaspirant”  det är skrämmande.

Jag har varit nykter i ca 3 veckor, nu stundar en högtid vars alkoholkonsumtion per capita överskrider WHOs siffror för årlig alkoholkonsumtion per capita (för länder utanför brännvinsbältet) med ca 237% . Så jag antar att min vita period far all världens väg likt en tonårings oskuld på midsommarnatten. Och skönt är väl det. Vem fan orkar var nykter i ett land som tillåter Religiösa friskolor (organiserat kvinnoförtryck nu i en skola nära dig).

Religion kan liknas med onani, det är inget man ska ägna sig åt på offentlig plats utan ensam i avskildhet.
Man är ensam om att känna ångest och det drabbar ingen som inte vill bli drabbad (gatupredikanter kan då jämföras med äckel som runkar på bussen och sprutar på ytterst ovetande medmänniskor).

Om nu GUD finns och man kommer till något paradis när man slutligen avlider så hoppas jag att jag inte kommer finna en endaste religiös människa där.

Tack och förlåt.

Dag 9029.


1 Mos 19:30
Och Lot drog upp från Soar till bergsbygden och bodde där med sina båda döttrar, ty han fruktade för att bo kvar i Soar; och han bodde med sina båda döttrar i en grotta.
31
Då sade den äldre till den yngre: »Vår fader är gammal, och ingen man finnes i landet, som kan gå in till oss efter all världens sedvänja.
32
Kom, låt oss giva vår fader vin att dricka och lägga oss hos honom, för att vi må skaffa oss livsfrukt genom vår fader.»
33Så gåvo de sin fader vin att dricka den natten, och den äldre gick in och lade sig hos sin fader, och han märkte icke när hon lade sig, ej heller när hon stod upp.
34
Dagen därefter sade den äldre till den yngre: »Se, jag låg i natt hos min fader; låt oss också denna natt giva honom vin att dricka, och gå du in och lägg dig hos honom, för att vi må skaffa oss livsfrukt genom vår fader.»
35Så gåvo de också den natten sin fader vin att dricka; och den yngre gick och lade sig hos honom, och han märkte icke när hon lade sig, ej heller när hon stod upp.
36
Så blevo Lots båda döttrar havande genom sin fader.

Hahaha Står det i Den Heliga Skrift så...

Tack och Förlåt!

Dag 9024.

Jag har 317 steg till pizzeria "Tusen och en natt". Jag köpte en azteka. Den var god.

Tack och förlåt.

Dag 9018.

Här är ett urval av böcker jag har läst de senaste året utan inbördes ordning eller kronologisk ordning.

DaVici koden
Änglar och Demoner
I cirkelns mitt av Dan Brown

En liftares guide till galaxen av Douglas Adams

Ego girl av Carolina Gynning

Röda rummet av August Strindberg

Den gamle och havet av Ernest Hemingway

I dödens väntrum av Christer Berglund

Flickan som lekte med elden
Luftslottet som sprängdes
Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson

Så går en dag från vårt liv och kommer aldrig åter
En komikers uppväxt
Ett ufo gör entré
Mormor gråter och andra texter av Jonas Gardell

Från islossning till kungarike
Historien om Gustav Vasa och hans söner och döttrar
När Sverige Blev Stormakt
Storhet och fall
Nyttan och nöjet
Gustavs dagar
När riket sprängdes och Bernadotte blev kung
Ånga och dynamit
Drömmar och verklighet
Från istid till framtid
Kungar och drottningar av Herman Lindqvist

Kollektivt självmord av Arto Paasilinna

Max potta
Max boll
Max lampa
Max balja
Max grav av Barbro Lindgren


Kommer jag på fler så lägger jag till dom helt plötsligt och utan förvarning.

Jag har nu flyttat ut från min Stockholmska fadderfamilj (Jonas och Annelie) till en liten etta i andrahand vid Skanstull. Det är läskigt på alla sätt och vis, men jag börjar acklimatisera mig. Språket är inte det svåraste (för mig i alla fall, men folk tycks ha svårt att förstå mig).

Idag gjorde jag något som jag aldrig gjort förut, jag åt en tunnbrödrulle med potatismos, sallad, tjock korv lök osv. HUR FAN SKA MAN ÄTA EN SÅDAN UTAN ATT KLADDA NER HELA OMGIVNINGEN?!

Det kanske bara är jag som inte är helt ”urban” än.

Tack och Förlåt!


RSS 2.0