Dag 9075.

För att världen ska kunna bli en jämställd plats att leva på måste några saker ske.

Det första är att all Religion som förklarar och bestämmer hur vi ska leva våra liv, vad vi får och inte får göra och vad vi får och inte får äta måste avskaffas försvinna och förbjudas.

 

Kvinnor och män måste bli jämställda men det förhindrar religion mycket effektivt. Usch för religion. Religioner är bara till för att styra människor, ingen blir lycklig av religion.

 

Kvinnor kommer aldrig kunna bli jämställda män. För att en kvinna till 100 % ska kunna bli helt jämställd måste hon kunna gå på en gata med 25 kg övervikt i dåligt sittande kläder och med en förnekad flint mitt på huvudet och fortfarande känna sig sexig.

 

Det är en fysisk och psykisk omöjlighet för en kvinna.

 

Fysiska och psykiska övergrepp så som våldtäckt måste försvinna (och hur får man bort dom)

Våldtäckt begås i de flesta fall av män (det finns ett fåtal kvinnor som har blivit dömda för våldtäckt, så de finns) män är as. Det finns inget som ursäktar en våltäckt, våldtäcktsmän och pedofiler bör läggas till hälften i syrabad, de ska vara vid liv så pass länge att de ser sin underkropp frätas bort. Hoppas de lider nog.

 

Det är helt sjukt vilket mörkertal det finns, så många stackars flickor/kvinnor (kanske även pojkar/män) som inte anmäler våldtäckten bara för att det var t.ex. en partner eller bekant (de flesta våldtäckter begås av bekanta till offret) eller att hon fått förklarat för sig att det var hennes eget fel.

MÄN ÄR AS!

 

Om jag visste att det skulle hjälpa offren så skulle jag kunna ta på mig att avliva våldtäcktsmän pedofiler och kvinnomisshandlare. Jag skulle kunna jobba med det 07.00 – 16.00 var dag resten av mitt liv om jag bara visste att det hjälpte, om världen blev en bättre plats.

 

Nu är inte världen så charmigt svart/vit som man i ett pubertalt hormonrus lätt tror. Kvinnor är as de också. ( Jag tänkte använda Män/Kvinnor är svin. Men jag gillar grisar. Så det gör jag inte. Det är människor jag inte gillar)

 

Tack och förlåt

 

 


Dag 9074.

Klockan är långt efter läggdax och jag sitter på ett tåg fullt inte bara av svettiga människor utan även av deras oborstade hundar (även min byracka är ombord). Tåget gjorde en storstilad Entré genom att vara 63 minuter försenat, denna försening försenades sedermera ytterligare 10 min pga. ett fyllo betedde sig illa på tåget (givetvis förgyllde han min tågresa genom att sitta bredvid mig) så nattpersonalen på Hotell Gripen kom och hämtade honom i linköping.

 

HAHAHA vilken underbar dialekt Snutarna som hämtade busen låg inne med.  Den skulle platsa i valfri SVT dokumentär i stil med ”Plötsligt i Vinslöv” eller ”Snickeriet”. Jag var tvungen att inleda en dialog med min hund för att inte brista ut i okontrollerbart skrattande vilket troligtvis skulle resultera i att även jag slutat min kväll bakom lås och bom.

 

Nu visar den lilla visaren efter midnatt och jag har ca en timme kvart till Stockholms Central, sen ytterligare 30 min hem. Och jag börjar så smått komma till insikt om att jag ska lämna lopplådan till förmån för arbete mindre än 3 timmar efter att jag förhoppningsvis landat i den.

 

Helgen har blivit längre än väntat.. pga. att jag ansökte om ledigt i fredags för att kunna ta mig till Båstad, det var mycket trevligt.. ledigheten utökades för att även innefatta måndagen då det visade sig omöjligt att med statens järnvägars hjälp ta sig från Skåne till Stockholm en söndag i slutet av juli.

 

Såhär mitt i resan har jag lite svårt att skratta åt det hela men vem vet, en vacker dag kommer jag kunna skratta åt detta, kanske redan i morgon.. Den som har en lever får se.

 

Jag börjar bli lite trött nu, men somnar jag nu så vaknar jag väl i ett tåggarage, och det är ett slut som varken jag eller Rolf skulle gilla särskilt mycket..

 

Tack och Förlåt.

 


Dag 9070.

Jag och Rolf sitter på tåget mot Skåne.. Jag lägger upp lite bilder.. Detta håller på att bli en egoblogg. Jag gillar det.


Tack och förlåt!

Dag 9064.

Over th egde!


Nu börjar man komma in i vardagen, man börja hitta och jag har börjat få några rutiner.. Och nu är detsnart dax att riva upp allt igen.. Letar ny lägehet allt vad jag kan.. Inte lätt. Skolan börjar den 31 Augusti. Det ska bli väldigt kul. Om jag har lyckats fixa någonstans att bo dvs.. Annars är det inte lika spännande... Jag fick iochförsig ett tält på min flyttfest.. Man borde kunna tälta till oktober iallafall.. Eller så får jag klura ut hur jag ska komma över 23,4 miljoner (gärna skattefritt) så jag kan köpa en fin våning.

Det är ett senare problem, och problem har en tendens att alltid lösa sig.

Tack och förlåt.

Dag 9063.

Idag blir det bara blandade bilder.



Tack och Förlåt!

Dag 9047.

Jag har gett upp hoppet om mänskligheten, en sliten klyscha? Ja visst är de det.
Men så är dock fallet.
Jag ser idel dumma och korkade människor vart jag än går, och det har inte bra med att jag har flyttat till Ståkkhålm att göra, utan överlag.

Man kan inte komma med en lösning eller teori utan att framstå som en bitter nazistisk människohatare. Men jag menar inte att vi ska starta upp gamla rasbiologiska institut igen, utan mer att förr (det var inte bättre förr) så sanerade dumma och korkade människor ut sig själva.

Nu är det lätt att man snöar in på Eugenik och Das Übermensch, men det är inte min tanke. Dit jag vill komma är att dumma och korkade människor gjorde dumma och korkade saker, vilket säkert resulterade i spontan evolution.
När de gjort dumma och korkade saker och således evolutionerat bort sig själva såg smartare individer detta och lärde sig att så ska vi inte göra.

Det sker inte i samma utsträckning idag, allt är ”Idiot säkert”.
Dumma och korkade människor kan helt obehindrat fortsätta att göra dumma och korkade saker utan att behöva stå till svars inför evolutionen, de dör inte de jäklarna utan blir bara fler och fler, förökar sig och sätter dumma och korkade barn till världen.

Lite i samma andemening har jag en teori om sjukvården.

Vi kan börja med Förlossningar, man kan rädda barn allt längre ner i graviditeten. Är det bra? Ja på ett vis är det självfallet bra, men om man tänker ur ett ”djuriskt perspektiv, är det livsdugliga starka individer som sätts till världen?
Eller leker man gud och låter barn leva som kanske får massa sjukdomar längre fram? (Nya rön gör gällande att barn förlösta med kejsarsnitt löper större risk för immunologiska sjukdomar som astma, cancer och diabetes.)

Vi hoppar direkt till ålderdomen, jag läste någonstans att folk lever längre och längre. Det blir bara fler och fler 100åringar, men skribenten mena att vi inte lever längre utan det tar bara längre tid att dö.
Så är det kanske? Är det livskvalitet?

Men livet emellan dom två ganska primära och livsavgörande händelserna händer en massa saker, folk skadar sig och/eller får sjukdomar som i flertalet fall läkarvetenskapen rår på.

Jag hatar inte mänskligheten eller mina medmänniskor och jag vill ingen något ont, men min teori vill gärna dra paralleller med t.ex. avel av hundar. Hade man skött en kennel på samma vis skulle man tillslut haft en hundras som var helt oduglig och helt beroende av vård och mediciner för att fungera. Och det skulle vi troligen se om ”ohumant” och inte tillåta. Men är det inte åt det hållet mänskligheten är på väg?

Det låter kanske lite 1920tal att se på det på detta viset men i naturen är det inte många av oss som skulle klara oss.

Tack och förlåt.

 
 



RSS 2.0